Urban Pin Up by DyStyle

_MG_5648 as Smart Object-1_1       

DyStyle continua sa aduca in lumina reflectoarelor stilul retro, in care mixeaza influente din decade diferite si pe care le adapteaza tendintelor actuale.

Imaginile de campanie realizate vorbesc despre relatia acestui stil cu arhitectura orasului si arata cat de purtabil este pin-upul in spatiul urban.

Colectia de vara 2015 este marcata de utilizarea imprimeurilor in editie limitata, a unei palete cromatice solare si a grafismelor alb-negru.

Fustele ample ¾ reamintesc de eleganta anilor ’50, dar purtate in combinatia propusa de DyStyle, arata modern si cool. Bustierele triunghi sunt perfecte pentru zilele fierbinti de vara, iar intreaga tinuta va atrage toate privirile. Fustele lungi sunt realizate din bumbac satinat, au buzunare si pot fi purtate atat intr-o tinuta de zi cat si intr-una de seara.

Insertiile de material au rolul de a dinamiza tinuta si de a le creste versatilitatea in purtarea de fiecare zi. Rochiile scurte si ample se pot purta cu jupa din tul, pentru un plus de volum. Talia marcata printr-un cordon vizibil sculpteaza silueta si contureaza mai puternic influentele retro. Rozul soft, imprimeurile galben-lamaie si grafismele in baza de albastru intaresc imaginea retro a colectiei, si propun oricarei iubitoare de moda, un stil fresh si feminin.

O alta fateta a colectiei o constituie piesele mulate pe linia corpului pentru care DyStyle a mizat pe impactul dungilor alb-negru. Efectul de slabire si de accentuare a formei clepsidra face ca piesele semnate DyStyle sa devina preferatele fashionistelor, in vara asta.

Sedinta foto pentru campania colectiei DyStyle vara 2015 a fost realizata pe strazile Bucurestiului si s-a folosit de principalele landmark-uri urbane.

Fotograful Ciprian Strugariu (strugariu.com) si modelul Sinziana Maria Iacob (blackwhitestyle.ro) au facut un tur de forta al Bucurestiului si au reusit sa asocieze stilul pin-up cu zone importante din oras, de la Palatul Parlamentului si Calea Victoriei si pana la strazi marcate de graffiti.

DyStyle te invita sa redescoperi Bucurestiul si stilul pin-up urban prin noua colectie vara 2015. Intreaga colectie se regaseste pe magazinul online: www.dystyle.ro.

Photo: Ciprian Strugariu
Model: Sinziana Maria Iacob
Concept & Styling: Diana Costache
Make-up : Diana Ionescu
Hair: Frincu Alexandru
PR: Ana Andrei
Clothes: www.dystyle.ro / www.facebook.com/DyStyle.ro

_MG_5616 as Smart Object-1_1 _MG_5573 as Smart Object-1 _MG_5689 as Smart Object-1 _MG_5751 as Smart Object-1 _MG_5713 as Smart Object-1 _MG_5803 as Smart Object-1 _MG_5864 as Smart Object-1 _MG_5892 as Smart Object-1

 

 

 

Comments are closed.