DyStyle in Rockabilly Romania

De cateva zile s-a deschis magazinul Dystyle.ro,  on-line (cu pagina de Facebook DyStyle.ro).

552764_406460422720424_1723228482_n

DyStyle.ro – Pin-up: Sinziana Maria Iacob

DyStyle va aduce aerul anilor ’50 in prezent!
Descopera modele “Pin-Up” si “Rockabilly”, perfecte pentru vara aceasta.

Creatiile vestimentare si accesoriile surprind printr-un amestec perfect de culoare, imprimeuri si elemente specifice modei “Pin-Up” si “Rockabilly” din anii ’50.
“Pin-Up by DyStyle” se adreseaza femeilor senzuale si dinamice, carora le place sa aiba un stil vestimentar unic si sa poarte haine cu personalitate, femeilor carora le place sa experimenteze si care nu se feresc sa poarte culori care induc o stare de bine. Colectia “Pin Up” aduce un aer retro-chic punand accent pe feminitate.
Produsele de creatie originale DyStyle se imbina cu o selectie atenta de look-uri, care ajuta la construirea unei imagini “Pin-Up” complete si autentice.

DyStyle iti aduce look-ul “Pin-Up” direct la tine acasa, prin intermediul magazinului online www.dystyle.ro. Vizitati-ne des si pe facebook (www.facebook.com/DyStyle.ro) pentru noi modele si surprize!

DyStyle.ro - Pin-up: Sinziana Maria Iacob

In exclusivitate pentru Rockabilly.ro, Diana Costache, reprezentanta magazinului DyStyle.ro ne povesteste:

1. Rockabilly.ro: Ce inseamna magazinul de haine rockabilly DyStyle? Care este echipa si cand v-a venit ideea? Ce motiv v-a determinat sa adoptati acest stil: rockabilly/anii ’50?

Diana Costache: Sincer, ideea magazinului mi-a venit intr-o seara cand, iesind in oras am reusit sa imi fac o bucla. Am realizat ca nu sunt multe femei la noi in tara care sa poarte moda aceasta, din punctul meu de vedere, extrem de frumoasa. A urmat o luna jumatate in care am cautat si am reusit sa gasim materiale si sa realizam produsele noastre (DyStyle Original Design). Am vrut sa creem o imagine, un stil si de aceea am apelat si la importuri din toata lumea. A fost totul intr-un timp foarte scurt, dar am vrut sa fie gata vara aceasta.

 

2. Rockabilly.ro: Ce inseamna pentru DyStyle conceptul rockabilly? Este fashion sau este mai mult de atat?

Diana Costache: Rockabilly pentru noi inseamna multa atitudine si un mod de viata. Nu sunt doar simple haine, sunt produse si accesorii care pun o femeie in valoare: jartiere, dresuri, ochelari de soare, bucle victoriene, este imaginea femeii senzuale, emancipate, sigura pe ea.

577283_406460479387085_392305259_n

3. Rockabilly.ro: Povestiti-ne mai mult despre videoclip. Pin-up-ul este imaginea voastra, este o prietena de-a voastra? Locuieste in Romania? …pentru ca este incredibil de frumoasa.

Diana Costache: Videoclipul a fost realizat de unul dintre cei mai buni fotografi din Romania, Ciprian Strugariu. Ideea ii apartine. Domnisoara din videoclip este si imaginea DyStyle, este din Romania si se numeste Sinziana Maria Iacob. Machiajul la fel de extraordinar a fost realizat de talentata Simina Bradeanu. Avem si albumul fashion care a fost facut in aceeasi zi cu videoclipul.
De asemenea vreau sa multumesc celor 2 prietene Emily si Crina care au pozat pentru toate celelalte produse de pe site. A fost o experienta noua dar placuta si intensa, atat pentru ele cat si pentru mine.

 

4. Rockabilly.ro: Care este urmatorul eveniment la care veti participa?

Diana Costache: Urmatorul eveniment este pe 20 mai 2012- “Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair Summer Edition“.

 

5. Rockabilly.ro: Ce ne recomandati pentru vara 2012?

Diana Costache: In primul rand muzica anilor ’50, multa senzualitate si atitudine, purtate cu zambetul pe buze si evident noile colectii DyStyle.

 

525764_406460562720410_361448112_n

DyStyle.ro – Pin-up: Sinziana Maria Iacob

 

Link:  http://www.rockabilly.ro/2012/05/s-lansat-shop-ul-exclusiv-rockabilly-dystyle-ro/

Leave a Reply