I ❤ Pin-Up in blackwhitestyle.ro

I ❤ Pin-Up

I ❤ Pin-Up

Dacă ați citit articolul cu 50 de lucruri despre mine, probabil știți că-mi place super mult stilul pin-up.
 
 Conceptul “pin-up girl” a apărut in America anilor ’40 și le descria pe femeile super-sexy, demne de poster pe perete. Pin-up-urile sunt considerate opere de artă, versiuni idealizate a ceea ce înseamnă, în subiectivitatea unui artist şi a unei culturi, frumuseţea şi seducţia feminină. Ilustraţia unei pin-up girl reflectă o atitudine şi un curent cultural, emanandu-se o atitudine feminină ce contrastează cu siguranţă de sine şi personalitatea puternică.
 
 Stilul  este descris printr-o feminitate exacerbatăƒ, de la haine până  la machiaj și coafură.  Se caracterizează prin rochii cu imprimeu floral, buline, fuste tip A, corsete, rochițe midi foarte mulate, haine cu iz marinăƒresc, toate din tesăƒturi fine, vaporoase, luxoase.
 
 Bineînțeles că eyelinerul și rujul roșu nu trebuie să lipsească !
 
 Dacă vreodată nu sunteți inspirate când trebuie să mergeți la un eveniment, cred că nu puteți da greș cu o ținută de acest gen. Cu siguranță veți fi remarcate ;)

Există și la noi un magazin care vinde haine și accesorii pin-up, se numește DyStyle.ro

La final vă las să vă delectați cu un filmuleț în care port niște ținute superbe. Este filmat de Ciprian Strugariu iar de machiaj s-a ocupat Simina Bradeanu.

Tinutele din filmare (www.dystyle.ro):

1

2

3

4

5

6

7

8

Vă plac outfiturile ? Vă dați în vânt după buline și rochițe ? :)) Dacă da, cu ce ocazie adoptați o astfel de ținută?

Eu machiajul mi-l fac aproape zilnic în acest gen ! :P O să fac și un tutorial, curând :)

Vă pup bubulinelor !

Link: www.blackwhitestyle.ro/i-❤-pin-up/

Comments are closed.